Sokáig keresgéltünk a szolgáltatók között, de a lehető legjobbat választottuk Richárd személyében. Zseniális volt a hangulat, ami nélküle nem jöhetett volna létre! Már a megbeszélésen is teljes volt az összhang. Értette, és meg is valósította a zeneszolgáltatással kapcsolatos igényeinket. Profin látta, hogy mikor mire van szükség a jó hangulat fenntartásához, mindezt úgy, hogy közben a mi kérdéseinknek is maximálisan eleget tett. Egy szó, mint száz, 5 csillagból 10-et érdemel!
Rebeka
Eredetileg nem akartunk DJ-t az esküvőnkre, de végül felkértük Ricsit és nem csalódtunk, nagyon jól érzékelte mikor minek kell szólnia! Bátran ajánlom mindenkinek, nagyon kedves, nagyon segítőkész! 
Anett
Köszönjük a bulit, szuper hangulatot csináltál, nagyon jól ráéreztél, hogy mire van szüksége a násznépnek! Nagyon jó este volt! Ha még egy esküvőm lenne ragaszkodnék a jól bevált DJ-hez!
Zoltán
Minden ízlésnek tökéletesen megfelel, nagyszerű hangulatot teremtett az Esküvőnkön! Köszönjük szépen Ricsi!
Attila
Ricsi nagyon kedves volt az esküvő készülete alatt, teljesen az igényeinkre mérten készült fel a zenékkel. Sokat kérdezett, így megismerte az igényeinket. A buli nagyon jól sikerült még most is kapunk sok jó visszajelzést róla. Csak ajánlani tudom!
Ilona Anna
Nagyon felkészült, közvetlen és segítőkész. Nagyon jó hangulatot csinált az esküvőnkön. Csak ajánlani tudjuk. Imádtuk!
Anita
Lelkes, felkészült és azonnal alkalmazkodik minden zenei igényhez, Ricsi közreműködésével egy nagyon emlékezetes buli kerekedett az esküvőnkön, mindenkinek ajánlom.
Flóra
Csak ajánlani tudom. Rugalmasságának köszönhetően feleségem születésnapját bearanyozta egy hatalmas bulival! Egy szavam nem lehet! Five star!
Ádám
Nagyon segítőkész, átlátja a hangulatot és igazodik hozzá, remek bulit csinált az esküvőnkön!
Ádám

Zseniális bulit csináltak az esküvőnkön!!!A legjobbak!!!!!!! Mi mindenkinek őket ajánljuk!! ♥️ Aki igazi bulira vágyik őket kéri fel!!!! Nagyon köszönjük !
Fantasztikus volt!!!

Szandi

Parádés bulit csinált az esküvőnkön! Egy barátunk esküvőjén volt a Dj, ott figyeltünk fel rá, és a legnagyobb várakozásainkat is felülmúlta! Hatalmas party volt, végig tömött tánctérrel, nagyon jól követte a násznép hangulatát. Fiatalok és idősebbek is megtalálták a számításaikat. Már az esküvő tervezésénél is nagyon kommunikatív, segítőkész, lelkiismeretes, közvetlen volt, sokat segített az egyéb zenék (szertartás, stb) összeállításában. A legjobb szívvel csak ajánlani tudom!

Eszter