Referencia rendezvény videók

Buli után

Ügyfeleink mondták

Fergeteges buli van mögöttünk! Az év legjobban sikerült partyját hozta nekünk össze Ricsi 🙂 50-60 fővel indult a házibuli és hajnali fél 4-ig roptuk a jobbnál jobb zenékre! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! Nagyon köszönjük, jövőre találkozunk ;)))
Márk Kovács
Beugró Dj-ként jött az esküvőnkre. A szertartás alatt minden szuperül alakult. Minden zene pont megfelelőidőben indult majd került lekeverésre. Tökéletesen megválasztva jászotta mindig a megfelelő talp alá valót a lakodalom alatt is! Szuperül érztük magunkat! Felejthetetlen buli volt! Mindenkinek csak ajánlani tudom
Kovácsné Lőczi Kitti Adelina
A legjobb dj, aki átérzi a hangulatot és tudja, mikor milyen zene kell az adott időben. Van hozzá érzéke. Csak ajánlani tudom.
Lili
Köszönjük a bulit, szuper hangulatot csináltál, nagyon jól ráéreztél, hogy mire van szüksége a násznépnek! 😉 Nagyon jó este volt! Ha még egy esküvőm lenne ragaszkodnék jól bevált DJ-hez!
Zoltán
Nagyon köszönünk mindent, egy fantasztikus buli volt! Az utolsó másodpercig próbáltunk egy-két kedvenc számot kiválogatni és elküldeni Ricsinek, de nem sikerült. Ricsi iszonyatosan együtt élt a bulival és mindig tudta mit kell előhúzni! Végig táncoltuk az estét reggel, 04-kor zártuk a bulit, imádtuk minden percét!!!!!! Köszönjük!
Virginia
Eredetileg nem akartunk DJ-t az esküvőnkre, de végül felkértük Ricsit és nem csalódtunk, nagyon jól érzékelte mikor minek kell szólnia! Bátran ajánlom mindenkinek, nagyon kedves, nagyon segítőkész! 
Anett
Sokáig keresgéltünk a szolgáltatók között, de a lehető legjobbat választottuk Richárd személyében. Zseniális volt a hangulat, ami nélküle nem jöhetett volna létre! Már a megbeszélésen is teljes volt az összhang. Értette, és meg is valósította a zeneszolgáltatással kapcsolatos igényeinket. Profin látta, hogy mikor mire van szükség a jó hangulat fenntartásához, mindezt úgy, hogy közben a mi kérdéseinknek is maximálisan eleget tett. Egy szó, mint száz, 5 csillagból 10-et érdemel!
Rebeka
Csak ajánlani tudom. Rugalmasságának köszönhetően feleségem születésnapját bearanyozta egy hatalmas bulival! Egy szavam nem lehet! Five star!
Ádám
Minden ízlésnek tökéletesen megfelel, nagyszerű hangulatot teremtett az Esküvőnkön! Köszönjük szépen Ricsi!
Attila
Nagyon segítőkész, átlátja a hangulatot és igazodik hozzá, remek bulit csinált az esküvőnkön!
Ádám
Nagyon felkészült, közvetlen és segítőkész. Nagyon jó hangulatot csinált az esküvőnkön. Csak ajánlani tudjuk. Imádtuk!
Anita
Ricsi nagyon kedves volt az esküvő készülete alatt, teljesen az igényeinkre mérten készült fel a zenékkel. Sokat kérdezett, így megismerte az igényeinket. A buli nagyon jól sikerült még most is kapunk sok jó visszajelzést róla. Csak ajánlani tudom!
Ilona Anna
Lelkes, felkészült és azonnal alkalmazkodik minden zenei igényhez, Ricsi közreműködésével egy nagyon emlékezetes buli kerekedett az esküvőnkön, mindenkinek ajánlom.
Annamari
-